Hopp til innholdet Logg inn
firehjuling

ATV-forsikring

  • Forsikring for firhjulinger
  • Du må minimum ha ansvarsforsikring
  • Kasko dekker skader på ATVen din
Spør oss om pris

Hva dekker ATV-forsikringen?

Med vår ATV-forsikring kan du sikre både ATV og firhjulingen din. Dette er kjøretøy som gjerne brukes i røft terreng, så pass på å velge forsikringen som dekker ditt behov. Vi tilbyr tre ulike dekninger. Ansvarsforsikringen dekker ikke skader på ATVen din og er den billigste forsikringen. Hvis du vil dekke skader på egen ATV må du ha kaskoforsikring.

Visste du at?

I Norge kan du kjøre ATV fra du er 16 år hvis du har sertifikat på traktor og kjøretøyet har en maksfart på 40 km/t.

Spørsmål og svar om ATV-forsikring

Ansvarsforsikring: Dette er minstekravsforsikringen du må ha i Norge. Den dekker skade du måtte påføre andre personer eller deres eiendom.
Delkasko: Denne forsikringen inkluderer ansvar, tyveri, brann og redning fra vei. Redning fra terreng dekkes ikke.
Kasko: Dette er en mer omfattende forsikring som inkluderer både ansvar og delkasko, samt skader på din egen ATV, uavhengig av om det er din feil at skaden har skjedd. Dette kan inkludere kollisjon, utforkjøring, velting osv.
Ja, i Norge er det påkrevd med ansvarsforsikring for alle registrerte motoriserte kjøretøy, inkludert ATV (All Terrain Vehicle). Denne forsikringen skal dekke skader som du eventuelt måtte forårsake med kjøretøyet.
Hvis du kjører uten gyldig forsikring, kan det få alvorlige konsekvenser, som bøter eller i verste fall fengselsstraff. Det kan også bli svært kostbart for deg hvis du forårsaker en ulykke uten å ha forsikring.
Mann foran pc med dame i bakgrunnen

Samler du forsikringene dine hos oss kan du spare penger

Kjøper du tre eller flere skadeforsikringer av oss, får du 10 % rabatt.

Sjekk flere av fordelene her