Hopp til innholdet Logg inn
En kvinne hjelper en mann opp på en fjelltopp i solnedgang
Eika Forsikring - Len deg på oss

Om Eika Forsikring

Velkommen til Eika Forsikring - vi er et godt etablert forsikringsselskap med over 20 års erfaring. Vi brenner for å beskytte kundene våre og sørge for at de føler seg trygge, enten du som kunde er privatperson, en dedikert bonde eller driver en egen bedrift. 

Om oss

Vi hjelper folk med både skade- og personforsikring, og ønsker å være nære våre eksisterende og potensielle kunder. Våre kunder er en god blanding av privatpersoner, landbruks- og næringskunder. Sammen med våre distributører strekker vi oss langt for å gi deg det beste innen forsikring, øke markedsandelen og å bedre risikoprising av vår portefølje. Vi har tilfredsstillende og gode skaderesultater som en konsekvens av flere sammenhengende årsaker:

  • Vi er opptatt av å bygge varige forhold med kundene våre. Hvordan? Jo, ved å tilby skikkelige gode forsikringsprodukter som gir deg trygghet, samt være der når du har behov for oss.
  • Vi er alltid sultne etter å lære. Gode vekst -og risikobaserte prosesser som et resultat av satsing på kompetanseutvikling og videreutvikling av samarbeidet mellom Eika Forsikring og distributørene. Med et brennende ønske om å stadig finne de beste måtene å betjene deg på, ønsker vi å fremstå som et smart førstevalg av forsikringsaktør. 
  • Et kontinuerlig fokus på lønnsomhet. Vi jobber hardt for å sørge for at vi kan fortsette å være her for deg i lang tid fremover, og skape de gode og enkle forsikringsløsningene du trenger. 
  • Gode ytre rammebetingelser som følge av et godt klima.

Vi bryr oss om verden rundt oss. Derfor jobber vi aktivt med skadeforebygging og bekjempelse av svindel. Vi ønsker å bidra til et tryggere samfunn, og det starter med oss selv. Det viktigste vi kan gjøre er å gi råd og veiledning for å hjelpe deg med å unngå skader, fordi vi vet at det beste er å unngå dem i utgangspunktet. 

Så det er oss i et nøtteskall - trivelige, kunnskapsrike, engasjerte og klare til å hjelpe deg med å beskytte det som betyr mest for deg. 

Visste du at?

Eika Forsikring er en del av Eika Alliansen som består av 50 lokalbanker, Eika Gruppen og Eika Boligkreditt.