Hopp til innholdet Logg inn
Solstråler på jorde med høyballer. foto
Vi hjelper deg å finne forsikringer som passer ditt behov.

Landbruk og småbruk

Hos oss får du en forsikringsrådgiver som forstår landbruket og er tett på deg og gården. Vi skreddersyr forsikring for deg enten du driver stort eller smått – eller har gården som hjem og hobbyprosjekt.

Vi satser på bonden – sats på oss!

Bonden er viktig for Norge, og vi vil gjøre det enklere og tryggere å være bonde i Norge. Det gjør vi ved å sørge for at du har de riktige forsikringene, så kan du fokusere på gården og drifta. Den dagen uhellet er ute og du trenger oss, skal du være trygg på at vi stiller opp.

  • Hos oss får du en fast forsikringsrådgiver med lokal tilhørighet, som forstår landbruket og har tid til deg og gården din.
  • Hver gård er unik. Derfor kommer vi på besøk på gården slik at vi sammen kan bli enige om hva slags forsikringer du trenger, og hvordan vi skal tilpasse forsikringene til akkurat din gård og dine behov.
  • Vi har markedets beste dekning på avlingssvikt, med avbruddsforsikring som gjelder i inntil 24 måneder.
  • For deg med enkeltpersonforetak, har vi lansert forsikringen Innehavers Liv. Blir du syk eller skadet får du behandlinga du trenger for å komme raskt tilbake til en aktiv hverdag, og støtte til å gjøre tiltakene som trengs for å ivareta familiens og bedriftens behov.
Vi satser på bonden.

Forsikringer til landbruket

Forsikringer tilpasset livet på landet, og deg som har gården som arbeidsplass. Alt du trenger for at du selv, familien og gårdsdrift står økonomisk støtt og blir godt ivaretatt ved kritisk sykdom, skade eller ulykke.
Vær trygg på at alle bygninger på gården er riktig sikret for framtiden. Enten det viktigste for deg er å sikre familiens hjem og eiendeler, bevare tunpreget eller å komme raskt tilbake til vanlig drift dersom uhellet er ute, har vi forsikringsløsningene som gir deg tryggheten du trenger.
Vi sikrer levebrødet ditt med konkurransedyktige forsikringer av produksjonsdyr, avling, produksjonsutstyr og annet du er avhengig av i drift. Hos oss får du markedets beste dekning på avlingssvikt, og avbruddsforsikring som gjelder i inntil 24 måneder.
Fleksible forsikringer for landbruksmaskiner og andre arbeidsmaskiner og kjøretøy du bruker i drift. Vi er der for å hjelpe deg, om du reparerer traktoren selv eller setter den på verksted.
Gi trygghet for de som jobber for deg heltid, deltid eller i sesong, med våre ansattforsikringer.
Bedriftsforsikringer til deg som er entreprenør, leier ut lokaler eller driver en annen næring ved siden av gårdsdrifta.