Hopp til innholdet Logg inn
Seilbåt

Båtforsikring

  • Få rask hjelp hvis uhellet er ute
  • 14 dager ferieavbrudd ved brann/tyveri i sommersesong
  • Maskinskade på motor nyere enn 15 år
Spør oss om pris

Hva dekker båtforsikringen?

Reparasjoner på båter kan være dyre. En båtforsikring vil redusere den økonomiske byrden ved nødvendige reparasjoner og erstatningskostnader for skader. Hos oss kan du velge mellom fire ulike typer. Fra ansvar som er vårt rimligste alternativ til Båt Pluss som gir ekstra trygghet.

Visste du at?

Fritidsbåten din må være registrert i Småbåtregisteret eller Securmark for at du kan forsikre den hos oss.

Spørsmål og svar om båtforsikring

Båtforsikringen kan dekke forskjellige hendelser avhengig av forsikringens omfang. Vanligvis inkluderer den dekning for skader som følge av kollisjon, brann, tyveri, hærverk, ekstremvær, og ansvar for skader på andres eiendom eller personskade forårsaket av båten.

Normalt vil båtforsikringen dekke skader som skyldes plutselige og uforutsette hendelser. Skader som følge av manglende vedlikehold er ikke dekket under forsikringen.

Vår båtforsikring gjelder i Europa.

Båtforsikring er en forsikring som gir økonomisk beskyttelse mot skader, tyveri, ansvar og andre uforutsette hendelser som kan oppstå i forbindelse med eierskap og bruk av en båt.

Ved en skade skal du kontakte oss så snart som mulig. Vi vil veilede deg gjennom prosessen og kreve nødvendig dokumentasjon for å behandle skadeoppgjøret.

En båt er lagret om vinteren med presenning over seg

Husk å sjekke båten din om vinteren

Er du klar over at du må passe på båten din om vinteren også? Gjør du ikke det, kan det fort bli dyrt om uhellet er ute.

Så ofte bør du sjekke den