Hopp til innholdet Logg inn
illustrasjon av solseng

Reiseforsikring

  • Gjelder med en gang du går hjemmefra
  • Få hjelp hvis du blir syk eller skadet på reise
  • Reise Pluss gir uhellsdekning for enkeltgjenstander
Kjøp reiseforsikring

Hva dekker reiseforsikringen?

Vår reiseforsikring dekker skader, sykdom, ulykker, tyveri og andre problemer som kan oppstå på reisen din. Forsikringen gjelder fra du går hjemmefra til du er tilbake igjen hjemme. Det er ingen krav til reisens lengde eller varighet; du er sikret på alt fra en raskt tur på butikken, til en lengre tur til eksotiske strøk. Ønsker du en ekstra god dekning, velger du vår beste forsikring, Reise Pluss.

Visste du at?

Reiseforsikring for hele familien gjelder også for ektefelle/samboer og for barn under 21 år. 

Spørsmål og svar om reiseforsikring

Har du reiseforsikring dekker det skader, sykdom, ulykker, tyveri og andre problemer som kan oppstå på reisen din. Reiseforsikringen dekker også avbestilling. Hvis du kjøper Reise Pluss er erstatningen uten sumbegrensning.

Forsikringen kan sies opp med en måneds varsel ved selskapsbytte eller ved hovedforfall. Dersom du har en avtale med kollektiv reiseforsikring kan forsikringen annulleres omgående. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.
Hvis innsjekket bagasje har ankommet minst 4 timer forsinket til reisemålet, og forsinkelsen er bekreftet av transportøren, refunderes nødvendige og dokumenterte utgifter med inntil 6 000 kroner per person for innkjøpte klær og toalettsaker i den tiden bagasjen din er savnet. 
Du som kjøper forsikringen er forsikringstaker, og det er deg forsikringen gjelder for. Den kan også utvides til å gjelde for din nærmeste familie. Med familie menes det ektefelle eller samboer og barn inntil 21 år. 
Reiseforsikringen varer ett år om gangen og fornyes automatisk. Forsikringen er begrenset til å gjelde for reiser som varer i inntil 77 dager sammenhengende. Skal du på en reise som varer lengre enn dette, ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg. 
To kvinner klemmer på perrongen foran et tog

Dette dekker reiseforsikringen din

Stopp en hal! Ikke pakk noe som helst før du har lest disse smarte reiserådene.

Slik forbereder du deg til ferien